Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya Ortaokulu

Vizyon: Bilgi ve teknoloji çağının öncüleri olmak için azimle çalışmayı temel hayat prensibi kabul eden kurum olarak Öğrencilerimizi; kendine güvenen, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygılı ,toplumun örnek aldığı bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: Evrensel hukuk kurallarının farkında toplumsal değerleri benimseyen , değişen hayata kolayca uyum sağlayabilen,sorumluluk sahibi, hayat boyu öğrenme becerisini kazanmış,özgür,hoşgörülü katılımcı,bilginin yanında insani değerlerin farkında bağımsız ve çağdaş bireyler yetiştirmek için gerekli ortamı sağlamak

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitdoganyerlikayaoo.meb.k12.tr

Adres - KULAKSIZ KÖYÜ UFUK MEVKİİ M.AKİF ERSOY SK. NO 2 BALIŞEYH / KIRIKKALE

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - KULAKSIZ KÖYÜ UFUK MEVKİİ M.AKİF ERSOY SK. NO 2 BALIŞEYH / KIRIKKALE

Ulaşım Kırıkkale´den hareket eden Sulakyurt ilçe servisleri okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca öğretmenlerimizi Kırıkkale´den getiren servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz Kırıkkale il merkezine 35 km, Balışeyh il merkezine 10km uzaklıktadır.