Çağrı KÖKSAL - Okul Müdürü

1988 yılında Kırıkkale´de doğdum.

2011 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliğini bitirdim.

2009 yılında Erzurum İli Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne memur olarak atandım. 2009-2011 yılları arasında Erzurum Lisesi ve Görme Engelliler İlköğretim Okulunda memur olarak görev yaptım.

2011-2016 yılları arasında Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ulaştırma şubesinde görev yaptım.

2016 yılında İlk atama ile önce Kırıkkale Atatürk Ortaokuluna daha sonra Çorum İli Sungurlu İlçesi Tuğlu Şehit Ali Alıtkan Ortaokulana Öğretmen olarak atandım. Burada iki yıl öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptım.

2018 yılında Sungurlu İlçesi Kavşut Kerem Beksiz Ortaokulana müdür yardımcısı olarak atandım. Aynı yıl Sungurlu İlçesi Hacıosman Köyü Ahmet Koz Ortaokuluna Müdür Vekili olarak görevledirildim. Burada İki yıl görev yaptım.

2020 yılında Kırıkkale Delice İlçesi Hürriyet Ortaokuluna öğretmen atamam gerçekti.

2021 yılında Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans Öğrenimine başladım.

06/09/2021 tarihinde Balışeyh İlçesi Kulaksız Şehit Doğan Yerlikaya İlk-Ortaokulunda  Okul Müdürü olarak göreve başlamış olup halen görevime devam etmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

(543) 322 7371 Eposta